dijous, 26 de desembre del 2013

Les fantàstiques aventures del Comte Quevalent i Cançons de vetllades vora el foc

El llibre Les fantàstiques aventures del Comte Quevalent, amb text de Josep Colom i il·lustracions d'Anna Braga, es presentarà el proper diumenge 29 de desembre a les 19h a l'Oficina de Turisme del Pallars Sobirà, a Sort. A continuació, tindrà lloc el concert Cançons de vetllades vora el foc d'Artur Blasco, amb cançons tradicionals del Pirineu, acompanyades a la guitarra per Yannick Lopes, del Conservatori Nacional Superior de Música de París. Aquest concert és part d’un treball guardonat amb el Premi Nacional de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya.

El libro Les fantàstiques aventures del Comte Quevalent, con texto de Josep Colom e ilustraciones de Anna Braga, se presentará el próximo 29 de diciembre a las 19h en la Oficina de Turismo del Palalrs Sobirà, en Sort. A continuación, tendrá lugar el concierto Cançons de vetllades vora el foc de Artur Blasco, con canciones tradicionales del Pirineo, acompañadas a la guitarra por Yannick Lopez, del Conservatorio Nacional Superior de Música de París. Este concierto es parte de un trabajo galardonado con el Premio Nacional de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya.

The book Les fantàstiques aventures del Comte Quevalent, with text by Josep Colom and illustrations by Anna Braga, will be presented next 29th December at 7pm in the Tourist Office of Pallars Sobirà, in Sort. Then, the concert Cançons de vetllades vora el foc by Artur Blasco will take place, with traditionals songs from the Pyreness, accompanied on guitar by Yannick Lopez, from the National Conservatory of Music in Paris. This concert is part of a work awarded with the National Prize for Popular Culture by Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada