dilluns, 7 d’octubre del 2013

Fira de Santa Teresa


Gaudeix d'aquesta fira ramadera a Esterri d'Àneu el proper cap de setmana. Dissabte anirà enfocat al sector vaquí, amb una subhasta de raça bruna dels Pirineus i una exhibició en un concurs de morfologia. Finalment, es premiaran els assistens amb una degustació de carn de vedella IGP dels Pirineus Catalans. Diumenge, els cavalls Hispà-Bretons seran els protagonistes amb un concurs de raça, un tast de poltre criat a la zona i el sorteig d'una poltra.

Disfruta de esta feria ganadera en Esterri d'Àneu el próximo fin de semana. El sábado irá enfocado al sector vacuno, con una subasta de raza bruna de los Pirineos y una exhibición en un concurso de morfología. Finalmente, se premiará a los asistentes con una degustación de carne de ternera IGP de los Pirineos Catalanes. El domingo, los caballos Hipano-Bretones serán los protagonistas con un concurso de raza, una cata de potro criado en la zona y el sorteo de una potra.

Enjoy this cattle fair in Esterri d'Àneu next weekend. Saturday will be focused on the beef sector, with an auction of Pyrenean brown breed and a show in a morphology competition. Finally, attendees will have a tasting of IGP Catalan Pyrenees beef. Sunday, Hispanic-Britons horses will be showcased with a contest of race, a tasting colt bred in the area and a raffle of a filly.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada