diumenge, 11 d’agost del 2013

Tornem a la Pica d'Estats


El passat dia 1 d'agost, havent passat per la capital del Pallars Sobirà a llogar grampons, vam fet la Pica d’Estats i el Verdaguer amb la Shira, la gossa d’uns amics. Tot i trobar neu a la tartera que condueix fins a Coll del Sotllo i a la cara francesa dels cims, gràcies al bon dia que feia, la pujada i el descens van resultar ser molt agradables i emocionants. Us deixem unes imatges i la ruta.

El pasado día 1 de agosto, habiendo pasado por la capital del Pallars Sobirà para alguilar unos crampones, hicimos la Pica d'Estats y el Verdaguer con Shira, la perra de unos amigos. A pesar de encontrar nieve en la tartea que lleva hasta Coll de Sotllo y a la cara francesa de las cimas, gracias al buen día que hacía, la subida y el descenso resultaron ser muy agradables y emocionantes. Os dejamos unas imágenes y la ruta.

On August 1st, having gone through the capital of Pallars Sobirà to rent crampons, we climbed ​​Pica d'Estats and Verdaguer with Shira, a friends' dog. Despite we found snow on the tray leading up to the Coll de Sotllo  and to the French face of the tops, thanks to the enjoyable weather, the rise and descent were quite pleasant and exciting. Here we share the images and the route.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada