diumenge, 11 d’agost del 2013

Del somni de Boixareu al Nou viatge al Pirineu


El 14 d'agost es presentarà el llibre Nou viatge al Pirineu de Núria Garcia Quera a les 20h a l'Era d'Ortega a Peramea. Aquesta no serà una presentació clàssica sinó que amb l’ajuda de vídeos, documentació gràfica i anècdotes curioses, explica els canvis que hi ha hagut als Pirineus durant l’últim segle i, també, el procés de creació del llibre, que va néixer fruit d’un encàrrec.

El 14 de agosto se presentara el Libro Nou Viatge al Pirineu de Núria Garcia Quera a las 20h en Era d'Ortega en Peramea. Esta no será una presentación clásica sino que con la ayuda de vídeos, documentación gráfica y anécdotas curiosas, explica los cambios que hubo en los Pirineos durante el último siglo y, también, el proceso de creación del libro, que nació fruto de un encargo.

On August 14th, the book Nou viatge al Pirineu by Núria Garcia Quera will be presented at 8pm in Era d'Ortega in Peramea. This presentation will not be a classic one but with the help of videos, documents and graphic anecdotes she will explain the changes that have occurred in the Pyrenees during the last century and also the process of creating the book, which began as a result of a commission.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada