dissabte, 22 de juny del 2013

Falles d'Isil 2013


Ja ets al Pallars Sobirà i cerques una manera original de passar la Revetlla de Sant Joan? O bé encara no has decidit on anar? Vine a les Falles d'Isil! És la festa més emblemàtica del Pallars Sobirà reconeguda com a Festa d’Interès Nacional. La nit de Sant Joan es baixen troncs encesos des de dalt de la muntanya i, en arribar al poble, es balla al voltant de la foguera fins ben entrada la matinada. A més, l'event coincideix amb la Festa Major.

¿Estás ya en Pallars Sobirà y buscas una manera original de pasar la Verbena de Sant Joan? ¿O todavía no has decidido dónde ir? ¡Ven a las Fallas de Isil! Es la fiesta más emblemática del Pallars Sobirà reconocida como Fiesta de Interès Nacional. La noche de San Juan se bajan troncos encendidos desde lo alto de la montaña y, al llegar al pueblo, se baila alrededor de la hoguera hasta entrada la madrugada. Además, el evento coincide con la Fiesta Mayor.

Are you in Pallars Sobirà and are looking for an original way of spending Sant Joan's Eve? Or still haven't decided where to go? Com to Falles d'Isil! It's the flagship party in Pallars Sobirà recognized as a National Interest Party. The night of Sant Joan burning logs are taken from the top of the mountain, and when they arrive to the village, it is typical to dance around the fire until the early hours. In addition, the event matches with the Festivities of the village.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada