dijous, 9 d’agost del 2012

Doodle de kaiak





Potser molts no sabeu què és un Doodle, doncs bé, és un dibuix que Google posa a la seva pàgina inicial. Aquests dies, en honor als Jocs Olímpics, són tots sobre el món de l'esport, però el d'avui podria dir-se que és especial, ja que fa honor a un dels esports més practicats al Pallars Sobirà, el kaiak. A més,  es presenta en forma de joc! A part de les imatges que us deixem, no us perdeu la pàgina web on vosaltres també podreu jugar-hi!

Quizás muchos de vosotros no sepáis que es un Doodle, pues bien, es un dibujo que Google pone en su página inicial. Estos días, en honor a los Juegos Olímpicos, son todos sobre el mundo del deporte, pero el de hoy podria decirse que es especial, ya que es en honor a unos de los deportes más prácticados en el Pallars Sobirà, el kayak. ¡Además, se presenta en forma de juego! A parte de las imágenes que os dejamos, no os perdáis la página web donde vosotros ¡también podréis jugar!

Many of you many not know what a Doodle is, well, it is a drawing that Google places on the home page. These days, in honor to the Olympic Games, all of them are about sports, but we could say that the one appearing today is special, as it is in honor to one of the most common sports in Pallars Sobirà, kayak. Besides, it is presented as a game! Here you have some images but don't miss its website where you can also play it!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada