dijous, 16 d’agost del 2012

Ball de la Morisca


La Morisca és un ball típic del diumenge de Festa Major a Gerri de la Sal. A més, es representa la llegenda de Pep coll amb Carles Canut com a narrador i veïns del poble com a actors. Finalment, té lloc el ball i des dels balcons de la plaça es tiren caramels pels nens. La festa acaba amb tothom ballant la Morisca. Començarà a les 19h.

La Morisca es un baile típico del domingo de Fiesta Mayor en Gerri de la Sal. Además, representa la leyenda de Pep Coll con Carles Canut como narrador y los vecinos del pueblo como actores. Finalmente, tiene lugar el baile y desde los balcones de la plaza se tiran caramelos para los niños. La fiesta termina con todo el mundo bailando la Morisca. Comenzará a las 19h.

Morisca is a typical dance from the Sunday of the Festivities in Gerri de la Sal. Also, the legend from by Pep Coll is represented by Carles Canut as narrator and the townspeople as actors. Finally, there is the dance and from the balconies of the square candies are thrown to children. The party ends with everyone dancing the Moorish. It will start at 19h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada