dimecres, 20 de juny del 2012

Sant Joan i 23a Xollada d'Auvelles amb Tisora

La Fireta de Sant Joan (+info) comença divendres 22 i dura fins diumenge 24 de juny. Al llarg d'aquests dies es realitza una àmplia varietat d'activitats a Sort, com la representació infantil de l'obra de teatre "El metge a garrotades" al cinema-teatre Els Til·lers (divendres 22), la presentació del llibre "Nou viatge al Pirineu" de Núria Garcia Quera al Casal de Gent Gran, el sopar popular (dissabte 23), la fira de productes artesans i agroalimentaris i la 23a Xollada d'Auvelles amb Tisora al Parc del Riuet (diumenge 24).

Parc del Riuet, Sort
La Feria de San Juan (+info) comienza el viernes 22 y dura hasta el domingo 24 de junio. A lo largo de estos días se realiza una amplia variedad de actividades en Sort, como la representación infantil de la obra de teatro "El metge a garrotades" en el cine-teatro Els Til·lers (viernes 22), la presentación del libro "Nou viatge al Pirineu" de Núria Garcia Quera en el Casal de Gent Gran, la cena popular (sábado 23), la feria de productos artesanos y agroalimentarios y la 23 ª Esquilada de Ovejas con Tijera en el Parque del Riuet (domingo 24).

Saint John's Fair (+info) begins on Friday 22nd and lasts until Sunday 24th June. A wide range of activities will be carried out in Sort during these days, like a children's performance of the play "El metge a garrotades" in the movie theatre Els Til·lers (Friday 22nd), the launch of "Nou viatge al Pirineu" (New trip to the Pyrenees) by Núria Garcia Quera at Casal de Gent Gran, a popular dinner (Saturday 23rd), the handmade and agrifood products fair and the 23th Shearing Sheep with Scissors in Parc del Riuet (Sunday 24th).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada