dimarts, 29 de maig del 2012

Fira i exposició a Rialp


Aquest cap de setmana es celebrarà la Fira dels Oficis i Menestrals de Rialp (+info). Les diverses activitats (teatre, tallers, ball…) es duran a terme entre divendres 1 i diumenge 3 de juny en diferents espais d'aquesta població. 

Església de Rialp
Coincidint amb la fira es farà una exposició sobre arqueologia, titulada "L’arqueologia, una manera de llegar la història de la muntanya", a l'Ajuntament. 


El próximo fin de semana se celebrará la Feria de los Oficios y Gremios (Fira d'Oficis i Menestrals) de Rialp (+info). Las diversas actividades (teatro, talleres, baile...) se llevarán a cabo entre el viernes 1 y el domingo 3 de junio en diferentes espacios de esta población.

Coincidiendo con la feria se hará una exposición sobre arqueología, titulada "La arqueología, un modo de legar la historia de la montaña", en el Ayuntamiento.


The Crafts and Professional Fair (Fira dels Oficis i Menestrals) of Rialp (+infowill be held next weekend. Several activities (theater, workshops, dance...) will take place between Friday 1st and Sunday 3rd June in different venues of this village.

There will be an exhibition of archeology, entitled "Archaeology, a way to hand down the history of the mountain", in the city hall at the same time.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada